2009. november 1., vasárnap

Kilátás/Outlook


5 megjegyzés:

 1. Szervusz Adrienn, a 8-10-9 ebben a sorrendben a kedvencem ebböl a sorozatodbol! Gratulalok! Kristina

  VálaszTörlés
 2. Az összes kép tetszik, mindegyik másért, de most alulról a harmadik késztetett írásra!:

  Szegény bácsik és nénik! Micsoda szörnyű helyen laktak valamikor. Tán még ronda belső udvar is járt e házhoz, csúnya átriumos, porólóval, virágágylásokkal, ecetfával.
  Fujj! Hogy lehetett így élni, csendben nyugalomban. Lehet, a szomszéd is átjött egy kávéra, melyet akkor kellett frissen pörkölni és csúnya rézdarálóval őrölni, és a kávéhoz majszolták a csokoládés kuglófot, ami délután készült frissen, közben hallgatták Karádit az Orion rádióból (aminek az emblémája úgy nézett ki, mint e "ronda" ház homlokzata), besötédedvén a kandalló sejtelmesen bevilágította a hatalmas, őrült belmagasságú szobát, előkerültek a régi gyönyörű történetek, a fényképalbumok, benne a 6x6-os másolatok, de ennek a "nyomornak" már vége! Mit belső udvar? Lécsőház! Négy, tíz, húszemelet. Csodálatos, rideg fekete vaskorlátok. Virágágylás? Baromság! Autókat rá!
  Poroló? Ej, ej! Pórszívó! Olcsó, viszik mint a cukrot, majd a masina többszörösét befizetjük porzsák és mikroszűrők képében.
  A szomszéd, meg miért jönne át? Itt él közöttünk! Mind a négy: alul,fölül, jobbra és balra. Mindent tudunk róluk, a legbensőbb titkaikat is, hogy a liftben, lépcsőházban, boltban, melyik, melyik, azt már nem tudjuk!
  Nekik is van kávéfőzőjük. Nyista hülye pörkölés és darálás. Tamponos kávét iszunk, az most a menő! Uraim, vigyázzunk a finom borozással, mert könnyen összecserélhető a ...
  Fényképalbum? DVD! jpeg, raw és, és,és?
  Fotozz.hu
  HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!
  Forduljunk vissza! Költözzön mindenki egy ilyen "Orion" rádióba!
  Hová tettétek a nagymama kávéörlőjét?
  Gyútsd be a kandallót, mert ma gramafonozunk.
  Ma Carusot hallgatunk.

  Szépen, jól exponálva, alig érezhető, a kép szolgálatában álló utómunka, ami finom térhatást, testet adott a kétdimenziónak, a negyedik dimenziót, pedig Én így láttam!

  Köszi, az élményt!

  VálaszTörlés
 3. Köszönlek Téged, Az írás másodszor is ütős! -ha jól emlékszem...

  Nagyszerű! Egyért imádkoztam, hogy szabadulj meg a gonosztól!

  VálaszTörlés
 4. Kiálltad a próbát hajasbaba! Még jó a memoriád!
  Persze húsz évesen könnyű! Nagyon közel voltam, hogy megnyomjam a del gombot, de legyőztem, a szemét mocskos, aljas bandát!

  VálaszTörlés
 5. Adrienn jelentkezz, mert lemaradsz!

  Jelentkezhetsz játékra, a kísérletet nehogy komolyra vedd!!! Csak jelentkezz! Persze, vicces válasz jöhet.
  Várlak szeretettel. A játék ötlete, Viki után szabadon!
  János
  http://sonaj51.blogspot.com/2009/11/tergorbulet.html

  BÁRKI JELENTKEZHET! Az egész egyetem, na jó kivételt teszek! A hallgatók is! No nem mind, csak aki tud hallgatni! Ja! És keressük meg barikát! A csillagközit! A Vikiét! (toritextil)

  VálaszTörlés